Kontakt oss

Trimmen Fysikalske

Bestille time

Foreløpig er det foretrukket av kommunikasjon skjer på mail.

Send e-post til timebestilling@trimmen.no

Vår mail sjekkes flere ganger daglig og vi besvarer alle henvendelser så raskt det lar seg gjøre, for både nye og eksisterende kunder.

Eksisterende kunder:
Ta gjerne kontakt direkte med din fysioterapeut på fornavn@trimmen.no.

Obs, med unntak:
Marius Stenhaug marius@trimmen.no
Marius Hoel marius.hoel@trimmen.no

Bestille time online

Vi gjør oppmerksom på at timer som bestilles via online booking er utenfor det refusjonsbaserte HELFO-systemet, og her gjelder egne priser.

Vi har kort ventetid utenfor refusjonsavtale.

Videokonsultasjon

Vi har tatt i bruk digitale hjelpemidler. Ta kontakt med din fysioterapeut.

Adresse

Erik Børresens allé 6

3015 Drammen

2. etasje, inngang fra Erik Børresens allé.

Priser

Det er faste takster for fysioterapibehandling i den offentlige, kommunale helsetjenesten. Du betaler bare det som er oppgitt som pasientens egenandel for behandlingen. Fysioterapeuten kan i tillegg kreve betaling for visse typer tilleggstjenester og forbruksmateriell.

Priser utenfor den offentlige og kommunale helsetjenesten. Velger du å behandles av en selvstendig næringsdrivende fysioterapeut som ikke har driftsavtale med kommunen, gjelder ikke takstene. Disse behandlerne bestemmer sine honorarer selv, og de vil derfor variere.

Kilde: www.fysio.no

Helseforsikring

Har du privat helseforsikring eller helseforsikring via jobben kan du få dekket dine utgifter til undersøkelse og behandling hos oss på Trimmen. På Trimmen har vi avtale med de fleste forsikringsselskap, det betyr at du kan komme raskt i gang med undersøkelse og behandling. Før du bestiller time anbefaler vi at du kontakter ditt forsikringsselskap for å få tildelt saksnummer og informasjon om antall behandlinger og behandlinger som dekkes, prosedyrene variere fra selskap til selskap.

Trimmen er også tilknyttet idrettens helsenettverk og har topp kompetanse på veiledning i forbindelse med idrettsskader.