Siste nytt

Trimmen Fysikalske

Informasjon oppdatert 3.7.2021

Avtalte konsultasjoner på Trimmen går som normalt. Vi følger lokal forskrift og bransjestandard med tanke på smittevern.

Ved evt spørsmål send mail til resepsjon@trimmen.no eller «navnfysio»@trimmen.no (feks david@trimmen.no)

Informasjon oppdatert 9.8.2020

Trimmen anmoder at alle som skal til fysioterapi eller på trening etter ferieturer i Norge og utlandet om å vise ekstra hensyn.

Det betyr at vi ønsker at du møter til din avtale hos fysioterapeut eller trening kun hvis du er frisk og ikke har luftveissymptomer.
Er du usikker kontakter du oss på telefon eller mail for å kartlegge ditt behov for rask fysioterapi.

Trimmen og vi alle deltar fremdeles på dugnaden og ønsker bidra til redusert smittespredning.

Vis hensyn, ha god håndhygiene og vask hendene på desinfeksjonsstasjoner og opprett hold avstandsregelen på 1 meter under besøk på klinikken.

Informasjon oppdatert 19.4.2020

Trimmen åpner gradvis opp klinikken igjen fra og med 20.april.

Vi følger alle råd og retningslinjer for smittevern som ble offentliggjort i dag.

Gjennom hele perioden vi har vært pålagt stengt, har vi vært i løpende dialog med Drammen kommune slik at du skal føle deg trygg på at alle anbefalte tiltak med smittevern følges fra vår side.

Vi ber deg om at du møter opp så nøyaktig på tidspunktet for timen din som mulig, da slipper du å sitte på venteværelset lenger enn høyst nødvendig. Vi har gjort endringer i lokalene våre slik at det er lett og opprettholde anbefalt avstand til andre pasienter og terapeuter.

Vær forberedt på at terapeuten kan komme til å bruke munnbind og hansker.

Vi ber deg om at du skal holde deg hjemme dersom du har luftveissymptomer, feber eller er usikker på om det er lurt at du kommer til oss.

Treningssalen er fremdeles stengt for trening.

Ved evt spørsmål kontakt din fysioterapeut eller resepsjonen via mail: timebestilling@trimmen.no eller via tlf 32860500. Telefonen blir ubetjent mandag, men mail blir besvart fortløpende.

Timebestilling:

Foreløpig er det foretrukket av kommunikasjon skjer på mail.

Om du ønsker å ta kontakt med din fysioterapeut direkte, send til:

fornavn@trimmen.no

E-post:

Vi holder deg også oppdatert via Facebook:

God påske!

Trimmen har vært en solid og stolt aktør i Drammen i mange år. Nå står vi og alle Drammensere i en ukjent situasjon. Trimmen kommer

Les mer